ELECTROAPARATAJ - Producator de aparataj electric de joasa tensiune. Aparataj pentru instalatii. Aparataj pentru automatizari. Contactoare. Intreruptoare automate. Confectii metalice usoare. Protectie anticoroziva. Galvanizare. Acoperiri metalice. Prelucrari metale. Prelucrari mecanice de precizie. Protectii anticorozive. Acoperiri galvanice. Vopsire in camp electrostatic. Injectie mase plastice.
 
  
  
  
 
  
  
  
  
  
 

 
 
 
DESPRE NOI » RAPOARTE CURENTE
   
Prezentarea rezultatelor financiare semestriale - semestrul 1-2011  

Bilant
DECLARATIE - In conformitate cu prevederile art. 113, lit D (1) c) din regulamentul CNVM nr. 1/2006
Situatia schimbarilor in capitalurile proprii
Note iunie 2011
RAPORT CURENT conform Regulamentului C.N.V.M. nr. 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare si Legii nr. 297/2004 privind piata de capital

 


 


 
 
 
 
Copyright © 2009 ELECTROAPARATAJ. Toate drepturile rezervate.
 
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (Anticorosiv, Spiact, Electroaparataj, Sudarec, Ipromet, Energoutilaj), real estate (United Capital).

 
UMEB vezi site
Carboplak vezi site
Energoutilaj vezi site
Electrotehnica vezi site
 

 
SPIACT Craiova vezi site
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site
Sudarec vezi site