ELECTROAPARATAJ - Producator de aparataj electric de joasa tensiune. Aparataj pentru instalatii. Aparataj pentru automatizari. Contactoare. Intreruptoare automate. Confectii metalice usoare. Protectie anticoroziva. Galvanizare. Acoperiri metalice. Prelucrari metale. Prelucrari mecanice de precizie. Protectii anticorozive. Acoperiri galvanice. Vopsire in camp electrostatic. Injectie mase plastice.
 
  
  
  
  
  
 
 

 
 
 
TEHNOLOGII » GALVANIZARE, ACOPERIRI CU PULBERI

    Electroaparataj este una din putinele intreprinderi din Romania care opereaza sectii moderne de galvanizare si vopsire cu pulberi in camp electrostatic.


    Din grija de a lasa generatiilor viitoare un ambient curat a fost implementat si certificat sistemul de management de mediu ISO14001/2005.


    Oferim servicii de acoperiri de protectie electrochimica prin zincare pe rame sau in tambur, cu pasivare specifica. De asemenea, sunt disponibile bai de argintare si stanare, rame si tamburi.

    Capacitatea de prelucrare zilnica este de cca 14,000.dm2 pe rame pentru piese de dimensiuni de pana la 2,100mm si cca 20,000.piese in tamburi.

    Vopsirea in camp electrostatic se efectueaza dupa toate regulile excelentei, utilizand culori standard sau specifice aplicatiilor clientilor nostri, pentru produse cu gabarit maxim 1200 x 2000 mm / 120 kg.

    Electroaparataj opereaza si o capacitate de vopsire cu vopsea lichida. Capacitatea de vopsire este de cca 4,300m2/zi pentru dimensiuni maxime ale pieselor ce nu depasesc 2m
 
 
Copyright © 2017 ELECTROAPARATAJ. Toate drepturile rezervate.
 
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (ELJ Automotive, Electroaparataj, UMEB, Electrotehnica).

 
UMEB vezi site
Electrotehnica vezi site
 

 
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site