ELECTROAPARATAJ - Producator de aparataj electric de joasa tensiune. Aparataj pentru instalatii. Aparataj pentru automatizari. Contactoare. Intreruptoare automate. Confectii metalice usoare. Protectie anticoroziva. Galvanizare. Acoperiri metalice. Prelucrari metale. Prelucrari mecanice de precizie. Protectii anticorozive. Acoperiri galvanice. Vopsire in camp electrostatic. Injectie mase plastice.
 
  
  
  
  
  
 
 

 
 
 
TEHNOLOGII » PRELUCRARI MASE PLASTICE

    Prin parteneri, Electroaparataj poate oferi facil produse formate din repere din masa plastica in combinatie cu cele metalice.


    De asemenea, se pot executa repere plastice termorigide obtinute prin presare directa, transfer, injectie.


    Dotarile sunt de exceptie, masini de injectie de pana la 800 tone forta, masini de presare si transfer pana la 400 tone, echipate cu toate accesoriile necesare.


    Capacitatea de productie este de cca 8 tone material plastic/zi, putand fi executate piese cu dimensiuni intre 1g si 10Kg.


 
 
Copyright © 2017 ELECTROAPARATAJ. Toate drepturile rezervate.
 
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (ELJ Automotive, Electroaparataj, UMEB, Electrotehnica).

 
UMEB vezi site
Electrotehnica vezi site
 

 
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site