ELECTROAPARATAJ - Producator de aparataj electric de joasa tensiune. Aparataj pentru instalatii. Aparataj pentru automatizari. Contactoare. Intreruptoare automate. Confectii metalice usoare. Protectie anticoroziva. Galvanizare. Acoperiri metalice. Prelucrari metale. Prelucrari mecanice de precizie. Protectii anticorozive. Acoperiri galvanice. Vopsire in camp electrostatic. Injectie mase plastice.
 
  
  
  
  
  
 
 

 
 
 
TEHNOLOGII » PRELUCRARI METALE

    Divizia de prelucrari mecanice este special echipata pentru prelucrari metale:

  •   toata gama de prelucrari prin aschiere,
  •   prelucrari prin deformare la rece,
  •   tratament termic.    Nu in ultimul rand, sectia executa prelucrari mecanice de precizie si masini de stantat inclusiv cu CNC [Trumph].

    Strungurile sunt semiatomate, automate si cu comanda program, putandu-se prelucra piese cu diamentru pana la 1000mm, prese mecanice si prese hidraulice de pana la 130tf, brose, masini de confectionat resoarte, cuptoare pentru tratament termic.


 
 
Copyright © 2017 ELECTROAPARATAJ. Toate drepturile rezervate.
 
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (ELJ Automotive, Electroaparataj, UMEB, Electrotehnica).

 
UMEB vezi site
Electrotehnica vezi site
 

 
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site