ELECTROAPARATAJ - Producator de aparataj electric de joasa tensiune. Aparataj pentru instalatii. Aparataj pentru automatizari. Contactoare. Intreruptoare automate. Confectii metalice usoare. Protectie anticoroziva. Galvanizare. Acoperiri metalice. Prelucrari metale. Prelucrari mecanice de precizie. Protectii anticorozive. Acoperiri galvanice. Vopsire in camp electrostatic. Injectie mase plastice.
 
  
  
  
 
  
  
  
  
  
 
 

 
 
 
HOME
 
Bine ai venit pe site-ul Electroaparataj
Electroaparataj este adresa ta din Romania pentru:
Tehnologii

Prima ta optiune in prelucrarea de precizie a metalelor
Prima ta optiune in galvanizare si vopsire in camp electrostatic
Prima ta optiune in injectia de mase plastice
afla mai mult...

Aparate electrice de joasa tensiune

Solutii de comanda si protectie a circuitelor electrice de joasa tensiune.

Management de produs

Asistenta de la proiectare si pana la productia de serie a proiectelor clientilor
..
Confectii metalice usoare si acoperiri de protectie anticorozive de cea mai buna calitate - galvanizare / vopsire, conform solicitarilor / proiectelor clientilor nostri.

    Electroaparataj este principalul producator roman de aparataj electric de joasa tensiune. Electroaparataj este un actor important al industriei romanesti care aplica integral principiile de guvernanta corporatista, ale eticii si transparentei in afaceri.

 
 
 
Copyright © 2017 ELECTROAPARATAJ. Toate drepturile rezervate.
 
NCH Advisors Inc. este cel mai mare investitor american din Romania, cu investitii de peste 300 milioane dolari, prezent in Romania inca din 1996.
Este actionar minoritar si majoritar in peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate. Dintre companiile in care este actionar majoritar pot fi amintite: firme de IT (Netbridge), companii de brokeraj (Active International), banci (LibraBank), companii din industria alimentara (Vel Pitar), companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor (ELJ Automotive, Electroaparataj, UMEB, Electrotehnica).

 
UMEB vezi site
Electrotehnica vezi site
 

 
ELJ Automotive vezi site
Romlux Lighting vezi site